Fri fragt fra 499 kr.
Afsendes indenfor 1-2 hverdage
Sikker betaling

ECO. Calm & Destress Trio – tilbud

Original price was: 239,00 kr..Current price is: 100,00 kr..

Lige nu sparer du 60% på denne trio, førpris 239,00 kr

Indeholder Lavendel, Citrongræs & Geranium en kombination af æteriske olier der beroliger, afstresser og skaber an afslappet og positiv stemning.

På lager

Indeholder en kombination af æteriske olier der beroliger, afstresser og skaber an afslappet og positiv stemning. Indeholder 1 flaske af 10 ml af hver af Lavendel, Citrongræs & Geranium. Olierne kan bruges hver for sig eller du kan være kreativ og blande dem sammen.

Lavender: Æterisk olie med let blomster – og træagtig duft. Kendt for sine afslappende og helende egenskaber samt for at forbedre søvn og generel velvære.
Ingredients: Lavandula Angustifolia / Lavandula Intermedia (lavender) Oil, a natural source of Linalool
Lemongrass (Citrongræs): Kraftig citronagtig æterisk olie, som er god for hud og krop. Energigivende og stimulerende. Citrongræsolie har varme, krydrede noter, er opløftende og ideel til at lindre træthed. Citrongræs er forfriskende for hud og sind. Ingredients: Cymbopogon Schoenanthus (lemongrass) Oil, a natural source of Citral
Geranium: Balancerer, normaliserer og skaber harmoni. Geraniumolie er en naturlig, genopret­tende olie.
Ingredients: Pelargonium Graveolens (geranium) Oil, a natural source of Citronellol
Æteriske olier er meget potente og må ikke anvendes ufortyndet på huden. Hvis olien kommer ufortyndet på huden, vask omgående med vand. Olierne må ikke indtages.
3×10 ml. – opbevares under 30 grader C.

Andre køber også...

Lignende produkter