Fri fragt fra 499 kr.
Afsendes indenfor 1-2 hverdage
Sikker betaling

Duftvoks Rød peber og Kardemomme (vegansk soja voks)

149,00 kr.

På lager

Duftvoks med RØD PEBER OG KARDEMOMME – en krydret duft med aromatisk kardemomme, varm rød peber og nelliker, perfekt afbalanceret med cremet sandeltræ, hvid moskus og rav. Ingredienserne flyder i den smeltede voks og er en fryd for øjet.

10 duftvoks

6 stykker á 35 mm

4 stykker á 60 mm

Oplev den pirrende aroma af vores botaniske sojavoks af rød peber og kardemomme. En forfriskende duft, der fanger essensen af ​​ulmende krydderier og varme.

Hver duftvoks er omhyggeligt håndlavet for at levere en rig og kompleks duftoplevelse. Rejsen begynder med noter af aromatisk kardemomme, sammenflettet med et spark af varm rød peber og en varm omfavnelse af nelliker. Når voksen smelter, giver disse krydrede topnoter plads til det cremede hjerte af sandeltræ og hvid moskus. Basisnoterne af rav og ruskind bliver hængende og skaber en smukt afbalanceret sammensætning, der vil fylde dit rum med en fængslende duft.

Æsken indeholder i alt 10 duftvoks, 6 stykker, der måler 35 mm og 4 stykker, der måler 60 mm, i alt 124 gram ren aromatisk nydelse. Uanset om du vil skabe en hyggelig atmosfære, løfte dit humør eller blot nyde fordelene ved aromaterapi, er vores duftvoks af rød peber og kardemomme det perfekte valg.

Tilfør dine omgivelser den elementære duft af krydderi, og lad den fortryllende duft af rød peber og kardemomme fylde dit hjem.

Andre køber også...

Lignende produkter